Internet

Konferencija “Internet dijalog Srbije”

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije organizuje konferenciju “Internet dijalog Srbije” u utorak, 18. novembra, u 9.30 časova, u Domu Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića 13.

Internet dijalog Srbije je inicijativa, nalik na slične evropske i inicijative širom sveta, otvorena za neformalne diskusije i razmenu mišljenja između zainteresovanih aktera iz čitave Srbije o pitanjima razvoja, upotrebe i upravljanja internetom.
internet-dijalog-srbije
Srbija je od samog početka uključena u proces primene ove inicijative kao osnove za dalji razvoj informacionog društva i interneta.

Cilj konferencije jeste da okupi i podstakne sve zainteresovane strane u Srbiji – Vladu i njene agencije, ministarstva, regulatorna tela, poslovni sektor i civilno društvo – da razmene mišljenja i iskustva, predlože nove inicijative koje će poboljšati razvoj i upotrebu interneta, kao i da razmotre pitanja koja će biti predmet diskusija na sastancima evropskog i svetskog dijaloga o upravljanju internetom.

Za učešće na konferenciji potrebno je izvršiti registraciju na adresi [email protected]

One thought on “Konferencija “Internet dijalog Srbije”

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Umesto konferecije “Internet Dijalog Srbije” trebalo je organizivati “Industrijski Dijalog Srbije”. Visedecenijsko iskustvo nam je valjda pokazalo da ljudi ne mogu ziveti od razvoja informacionog drustva, informaciono-komunikacionih tehnologija i Interneta, ukljucujuci civilno drustvo, vec samo od razvoja idustrijskog drustva i preradjivacke industrije.

Leave a Reply