Categories
Događaji Internet

Konferencija o poslovnoj primeni Interneta – Webiz i preko Live streaminga

Od petka, 15. marta, do nedelje 17. marta, u Zrenjaninu u hotelu Vojvodina, održava  se velika regionalna konferencija o poslovnoj primeni InternetaWebiz. Prvi put u Zrenjaninu okupiće se više od trideset istaknutih imena regionalne Internet scene, koji će u tri dana trajanja  konferencije  posetiocima  kroz predavanja i prezentovanje studija slučaja preneti dragocena iskustva vezana za poslovanje na Internetu, online tehnike i metode za poboljšanje poslovnih performansi, načine i modele komunikacije preko Interneta i društvenih mreža…

Konferencija je namenjena svima onima koji su zainteresovani da unaprede svoje poslovanje putem interneta, kao i onima koji su tek na početku svojih karijera, studentima i mladima, koji svoj profesionalni razvoj planiraju da grade korišćenjem potencijala globalne mreže.

webiz

Kako su popunjeni svi kapaciteti konferencije Webiz, prijavljivanje više nije moguće. Za sve one koji nisu stigli na vreme da se prijave za prisustvo na konferenciji obezbeđen je Live streaming celokupnog programa konferencije putem linka http://walltoall.com/webiz ; Inače, prisustvo na konferenciji Webiz je besplatno tokom sva tri dana održavanja, bilo je neophodno samo se registrovati putem forme za prijavu na zvaničnoj Internet stranici konferencije.

Pored zvaničnog programa preko dana, sve posetioce, učesnike i goste konferencije Webiz očekuje daleko poznat zrenjaninski noćni provod. Petak veče je rezervisano za poznatu pivnicu “Četir konja debela” i tamburaše, dok se u subotu sprema velika žurka u kultnom zrenjaninskom pozorišnom klubu “Zeleno zvono”. U subotu će novosadski sastav “Amateri” uz živu svirku i dobru atmosferu učiniti da svi učesnici i posetioci Webiz-a požele da se sledeći Webiz desi što pre!

Organizator konferencije je marketinška kuća iz Beograda, Creative Media Art, u osnovi full service agencija, odnosno agencija koja nudi najširi spektar marketinških usluga. Tokom godina rada, CMA se prilagođavala potrebama kako svojih klijenata, tako i prilikama na tržištu. Danas  je pretežno orijentisana na marketinške usluge koje se realizuju putem Interneta, grafički i web dizajn, community management, poslovanje putem nekoliko online formata…

Partneri  konferencije su grad Zrenjanin, agencije Homepage i InternetGroup, RNIDS, kao i zrenjaninski Internet portal I Love Zrenjanin. Najznačajniji Prijatelji konferencije su kompanija Telekom Srbija a.d., kao i zrenjaninske obrazovne institucije Visoka tehnička škola strukovnih studija i Tehnički fakultet “Mihajlo Pupin”.

Zainteresovani mogu sve neophodne informacije naći na zvaničnoj Internet stranici konferencijewww.webiz.rs, kao i na profilima konferencije na društvenim mrežama: Facebook, Google+ i Twitter.