E-servisi · Internet

KONKURS “Sjaj neba weba – sajt na dar” – Podrška firmama za razvoj kvaliteta internet nastupa

Od 10. oktobra domaća mala i srednja preduzeća će moći da konkurišu za učešće u projektu “Sjaj neba weba – sajt na dar” koju realizuje Krojačeva škola web dizajna uz podršku Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo. U okviru ovog nekomercijalnog projekta, odabrane firme će na dar dobiti poslovni web sajt koji će za njih realizovati učenici Krojačeve škole, budući web dizajneri.

Cilj projekta je da se i na ovaj način unapredi kvalitet internet nastupa domaćih firmi, kao i da učenici tokom školovanja dobiju reference i budu temeljno upoznati sa praktičnom stranom svog posla i tržišnog nastupa – od upoznavanja sa klijentom i razumevanja zahteva, preko izrade rešenja i sajta, do postavljanja i predaje projekta i pravljenja marketing kampanje. Budući da su učenici Krojačeve škole vođeni od strane uspešnih web stručnjaka, sajtovi za firme se rade u skladu sa svim potvrđenim aktuelnim web standardima.

Sajt koji će firme dobiti činiće do 7 statičkih strana, modul za samostalno ažuriranje sadržaja po izboru, a obezbeđen je i besplatan jednogodišnji hosting. Jesenja klasa učenika će imati priliku da realizuje sajtove za dve ovogodišnje dobitnice nagrada Cvet uspeha za ženu zmaja, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije.

Više informacija o uslovima učešća na stalnom Konkursu “Sjaj neba weba – sajt na dar” zainteresovane firme mogu dobiti na sajtu www.krojacevaskola.com.

Leave a Reply