Blogosfera · Internet

Konkurs za Blogopediju 2009

Blogopedija je sastavni deo BlogOpena kao pregled objavljenih tekstova između dva okupljanja.

Oganizacioni tim BlogOpena 2009 poziva blogere da link do svojih najboljih tekstova pošalju na adresu [email protected] Tekstovi, objavljeni na blogovima posle 05. 09. 2008.godine, mogu biti na srpskom, hrvatskom, makedonskom i bošnjačkom jeziku.

Tematika i forma su ostavljene na izbor stoga očekujemo priče, pesme, eseje, lične i dnevničke zapise kao i druge tekstove.

Jedan autor može konkurisati sa najviše dva teksta. U prijavi za konkurs, uz link prema objavljenom tekstu, treba navesti puno ime i prezime i/ili nick autora i kraću biografiju.
Rok za prijavu radova je 30. 08. 2009. godine a najbolji radovi po izboru stručnog žirija biće objavljeni u zborniku BLOGOPEDIJA 2009.

Blogopedija 2009 će najpre biti objavljena u PDF formatu pod Creative Commons licencom, dostupna za slobodno preuzimanje i dalju distribuciju. Korišćenje njenog materijala biće moguće samo uz korektno navodjenje autora dok je štampanje materijala u komercijalne svrhe moguće jedino uz uslov da zarada od prodaje istog ide u dobrotvorne svrhe.
Za eventualna pitanja i više informacija, obratite se na mail adresu [email protected]

Leave a Reply