Internet

Kupovina sa popustom uz pomoć Mobi-kupona

“Pakom šop” (Shop), vodeći domaći maloprodajni lanac informaciono-tehnološke (IT) i telekomunikacione opreme, započeo je veliku prodajnu akciju izdavanja Mobi-kupona s kojim će moći da se ostvari popust od pet odsto prilikom kupovine u svim maloprodajnim objektima iz lanca “Pakom šop”.

Svi kupcima koji pošalju SMS poruku na broj 7708 s tekstom PK_MARKA TELEFONA_MODEL (na primer, PK NOKIA N80) primiće u okviru povratne SMS poruke jedinstveni trakasti kod, odnosno MOBI-kupon.

Prodajna akcija traje do 15. januara, a cena SMS poruke je 10 dinara, bez PDV-a.

Kompanija “Pakom” kroz ovu akciju po prvi put u Srbiji promoviše platformu Mobi-kupon koja je razvijena u saradnji s kompanijom “Mobika” (Mobiqa), vodećim svetskim proizvođačem sistema za kupovinu karata uz pomoć mobilnog telefona.

Mobi-kupon je trakasti kod koji prodavac šalje na mobilni telefon potencijalnog kupca i predstavlja kupon kojim on ostvaruje pravo na određeni popust.

Kuponi se proveravaju u prodavnici jednostavnim skeniranjem ekrana mobilnog telefona.

Mobi-kuponi se kupcima mogu dostaviti na različite načine – prodavac ih može samoinicijativno poslati putem SMS poruke ciljnoj grupi kupaca, mogu se preuzeti s Internet prezentacije prodavca ili zahtevati putem SMS poruke.

Leave a Reply