Internet

Lenovo Beacon čini lične sadržaje svuda dostupnim

Savršen za porodice ili one koji žele da pristupe svojim medijskim biblioteke u pokretu, Beacon lični cloud skladišni uređaj omogućava korisnicima da skladište i pregledaju svoje medijske sadržaje sa bilo kog mesta koristeći svoj smart telefon, tablet računar, ili TV.

Jednostavniji za korišćenje od NAS – uređaja za skladištenje, Beacon omogućava korisnicima upload fajlova ili bežično ili putem USB konekcije samo pritiskom na jedno dugme. Korisnici mogu lako pristupiti datotekama kada su kod kuće ili u pokretu, a zahvaljujući obezbeđenom pristupu, ovaj uređaj može kroistiti više korisnika istovremeno.

Beacon_lenovo

Beacon olakšava korisnicima da snime i ožive uspomene sa ličnih medija: preko funkcije automatskog otpremanja, mogu se automatski otpremiti fotografije snimljene kamerom svog smart telefona putem WiFi ili 3G veze i uskladištiti kao kopija na Beacon uređaju. Koristeći aplikaciju koju je razvila kompanija Lenovo, korisnici mogu čak koristiti svoje Android smart telefone kao daljinski upravljač za puštanje multimedijskih sadržaja sa svoh Beacon uređaja na TV povezan preko HDMI kabela.

Beacon nudi više ličnih rešenja za cloud usluge skladištenje . Fajlovi se nalaze unutra Beacon uređaja koji ostaje fiksiran na fizičkoj lokaciji u kući. On nudi veliki skladišni kapacitet memorije, lako proširiv do 6TB, a ne postoje mesečne naknade za skladištenje podataka. Prenos uskladištenih dokumenata na nečiji mobilni uređaj obavlja se neprimetno iz Beacon uređaja. Beacon pokreće Intel ® Atom ™ dual core procesor , i podržava prenos datoteka preko 3G, WiFi i Ethernet veze. Dostupan je u beloj ili crnoj boji.

Leave a Reply