Internet

LG predstavio novi kompanijski web sajt u Srbiji

Novi interaktivni internet sajt olakšava korisnicima pretragu svih novih proizvoda i akcija kompanije LG

Predstavništvo kompanije LG Electronics u Srbiji lansiralo je novu zvaničnu internet prezentaciju, na kojoj će svi zainteresovani korisnici moći na brz i jednostavan način da se upoznaju o svim aktivnostima ove kompanije, kao i da dobiju sve neophodne informacije o novim proizvodima. Pored savremenog dizajna i reorganizovane strukture, unapređene su i funkcije pretraživanja i prikaza proizvoda.

„Novim dizajnom i strukturom naše internet prezentacije želeli smo da korisnicima omogućimo što lakše i preciznije kretanje kroz sajt, kako bi za najkraće vreme pronašli ono što ih zanima“, izjavio je Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG Electronics u Srbiji. „Kroz otvaranje posebnog korisničkog telefonskog broja za Srbiju, stalno poboljšanje naše servisne linije i lansiranje novog internet sajta, težimo da konstantno unapređujemo usluge kompanije LG na lokalnom tržištu.“

Jednostavnim unošenjem podataka, svi korisnici imaju i mogućnost besplatne dostave elektronskog biltena kompanije LG Electronics, putem koga mogu biti besplatno i redovno obaveštavani o promocijama i novim proizvodima. Sve dodatne informacije možete pronaći na novom internet sajtu www.lge.rs.

Leave a Reply