Internet

Live-e.TV izveštava direktno iz Barselone sa MWC 2011

Ekipa portala www.live-e.tv izveštavaće direktno sa Mobile World Congress-a od 14. do 17. februara. Očekujte direktna uključenja i ekskluzivne vesti iz sveta mobilne telefonije.

Ekipa portala www.live-e.tv izveštavaće u narednoj nedelji svoje i posetioce najposećenijeg sajta u Srbiji, www.blic.rs, o dešavanjima na najvećoj svetskoj smotri posvećenoj mobilnoj telefoniji i tehnologijama – Mobile World Congress (MWC) 2011, koja se održava od 14. do 17. februara u Barseloni.

Četvoročlani tim koji predvodi Radomir-Lale Marković, autor popularne TV emisije o informaciono-komunikacionim tehnologijama „eTV“, izveštavaće o novitetima najavljenim za ovogodišnji MWC, kao što su novi Samsung Galaxy S, HTC Scribe, Google Honeycomb i mnogi drugi, a posetioci portala Blic.rs i Live-e.TV imaće mogućnost da uživo prate neke od prezentacija najvećih globalnih kompanija iz oblasti mobilnih tehnologija – Google, HTC, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony Ericsson…

Preko 1.300 kompanija koje se bave mobilnim proizvodima, servisima i tehnologijama predstaviće najznačajnije novosti na izložbenom delu ovog sajma, a planirano je organizovanje više desetina sesija i seminara na kojima će se raspravljati o različitim aspektima primene mobilnih tehnologija – od mHealth-a, preko mobilnog oglašavanja, društvenih mreža, mobilne televizije, mobilnog izdavaštva, Cloud Computing-a, pa do mobilnog novca. Ove godine u posebnom fokusu na Mobile World Congress-u biće razvoj mobilnih aplikacija koje su tokom 2010. doživele pravi bum na tržištu, a posebna pažnja će biti usmerena i na mogućnosti koje se otvaraju uvođenjem LTE tehnologije u mobilne komunikacije.

Ekskluzivne izveštaje i uključenja sa lica mesta moći ćete da pratite na portalu www.live-e.tv, kao i u sekciji IT najpopularnijeg Web sajta u Srbiji www.blic.rs i na Facebook Fan stranici portala Live-e.TV.

Leave a Reply