Internet · Provajderi

L’ORÉAL E-STRAT – svetsko takmičenje u vođenju virtuelne kompanije

Studenti i postdiplomci iz Srbije u prilici su da učestvuju u L’Oréal Estrat-u, jednoj od virtuelnih igara koje organizuje L’Oréal – najveća svetska kompanija u oblasti kozmetike. L’Oreal je objavio početak sezone Biznis igara 2009 koje ohrabruju mlade širom sveta da ostvare svoje potencijale, razviju profesionalne veštine i otkriju poslovne mogućnosti.

L’Oréal Estrat je najpopularnije svetsko takmičenje u vođenju virtuelne kompanije, organizovano za studente širom sveta. Za učešće u ovoj igri je potrebno oformiti tim od tri igrača i registrovati ga do 17. januara 2009 godine putem interneta na adresi www.estrat.loreal.com.

Timovi će preuzeti ulogu generalnog direktora virtuelne kompanije u oblasti kozmetike i biti zaduženi za menadžment portfolia kozmetičkih proizvoda. Takmičenje će imati ukupno šest rundi i trajaće oko dva meseca. Odabrani timovi će upravljati svojom firmom, truditi se da uvećaju vrednost akcija i baviti se analizama tržišta. Oni koji uđu u polufinale kreiraće svoj biznis plan, dok će u aprilu 2009. godine 16 najboljih timova imati prilku da predstave te biznis planove u Parizu na internacionalnom finalu takmičenja.

„Pozivam sve zainteresovane studente iz Srbije da oforme svoje timove i prijave se za učešće u ovoj izuzetno interesantnoj igri, u kojoj će biti u prilici da se oprobaju u izradi virtuelne poslovne strategije i takmiče se sa kolegama širom sveta” – rekla je Brigite Streler (Brigitte Streller), generalna direktorka L’Oréal Balkan d.o.o, i poželela takmičarima mnogo uspeha.

L’Oréal Estrat je u dosadašnjih osam izdanja okupio više od 220 hiljada studenata iz 2 hiljade i 200 obrazovnih institucija 128 zemalja. Cilj igre je da se kompanija L’Oréal upozna sa najboljim mladim talentima širom sveta kao i da omogući studentima životnu šansu da steknu radno iskustvo u jednoj veoma stimulativnoj i multikulturalnoj sredini koju pruža svetski lider u kozmetici. Po prvi put, ovogodišnje izdanje će omogućiti da 1700 odabranih timova, putem posebnog modula koji se ponaša kao glavni virtuelni Trener, dobija povratne informacije o strategiji svojih odluka u realnom vremenu.

Leave a Reply