Internet

Marvin Liao investitor američkog «500 Startups» akceleratora savetuje preduzetnike u Beogradu

Okupljanje preduzetnika – StartLabs Meetup održaće se i ovog meseca, 12. septembra  u 18 časova, u prostorijama Centra za promociju nauke, u Knez Mihajlovoj 5. Gost StartLabsa biće Marvin Liao, partner u jednom od najpoznatijih američkih akceleratora i bivši zaposleni u Yahoo kompaniji

 

Na sceni Naučnog kluba u petak će nam se pridružiti Marvin Liao, VC partner akceleratora i seed fonda «500 Startups».

Nekoliko domaćih timova koje je StartLabs prethodno odabrao imaće priliku i da predstave svoje startap kompanije na ovom okupljanju i dobiju vredne povratne infromacije od Marvina, ali i Voje Lalića i Nebojše Lazića, osnivača StartLabsa, o svom poslovanju.

Svi zainteresovani posetioci će moći da učestvuju u razgovoru sa Marvinom pre svega o marketingu i prodaji u startapima, hakovanju rasta, ali i o tome kako investitori donose svoje odluke, na šta treba obratiti pažnju kao i o startap zajednicama širom sveta.

Marvin nosi dragoceno iskustvo koje je stekao u Yahoo kompaniji, koju je pre dve godine napustio nakon više od 10 godina rada u različitim odeljenjima – prodaje, razvojaposlovanja i marketinga. Većina uloga se odnosila na regionalno ili globalno upravljanje, tako da ima iskustva, osim sa Amerikom, sa Azijom, Evropom i Latinskom Amerikom.

Ovo je njegova druga poseta našoj prestonici, u kojoj je bio 2011. godine kao komercijalni direktor ovog giganta za Evropu, Bliski Istok i Afriku.

Marvin je trenutno angazovan i u upravnim i savetodavnim odborima nekoliko tehnoloških i internet marketing kompanija (WonderFlow, Adacado, AppSocialy, Pricing Engine, Modanisa, Nielsen Innovation Lab, Thinkdigital, XTgem, etc.)

StartLabs Meetup je kao i do sada otvoren za sve zainteresovane, a svoje prisustvo možete potvrditi ovde.

Leave a Reply