Internet

METRO Cash & Carry Srbija lansirao sajt

MetroMETRO Cash & Carry Srbija je lansirao svoj veb-sajt www.metro.rs . Srbija je, kao jedna od mlađih članica, čekala da se redizajnira dosadašnji METRO-ov sajt. Novi dizajn je znatno osvežen i unifikovan za svih 29 zemalja u kojima METRO posluje. Ceo projekat je usaglašen sa vizuelnim identitetom koji propisuje METRO Cash & Carry International, uvažavajući posebnosti svake zemlje u kojoj METRO posluje. Stranice su snažno orijentisane prema korisnicima i kupcima.

Kompanija METRO se i putem veb sajt obraća sa širokim spektrom informacija koje profesionalnim kupcima mogu da pomognu u svakodnevnom poslovanju.

Stranice su podeljene u 8 osnovnih rubrika u kojima svaki korisnik može da pronađe ono što ga zanima. U skladu sa savremenim uslovima poslovanja korisnicima se putem različitih rubrika pruža mogućnost da se upoznaju sa konceptom kompanije METRO, jedinstvenim u Srbiji, zatim širokim asortimanom koji se sastoji od preko 20 000 različitih artikala. Na jednostavan i brz način korisnici mogu da pristupe aktuelnim katalozima sa akcijskim ponudama, kao i specijalnim ponudama. Predstavljene su lokacije svih 5 objekata u Srbiji kao i istorijat kompanije koja postoji preko 40 godina.

Za sve zainteresovane za rad u kompaniji odvojena je posebna stranica sa slobodnim radnim mestima, koja se redovno osvežava. Kao kompanija koja je orijentisana na zadovoljavanje potreba profesionalnih kupaca, posebno onih iz oblasti ugostiteljstva, METRO se nametnuo kao mesto na kojem kupci mogu biti potpuno sigurni u kvalitet proizvoda koje kupuju, tako je posebna stranica rezervisana za kontrolu kvalteta proizvoda sa posebnim osvrtom na proizvodnju privatne METRO robne marke.

Na stranicama koje su rezervisane za novosti, korisnicima pre svega predstavnicima medija, ponuđen je pregled saopštenja kao i galerija fotografija prilagođenih za štampu. Na jednom mestu se nalaze i kontakt formulari putem kojih posetioci sajta mogu da se obrate različitim odeljenjima unutar kompanije.

3 thoughts on “METRO Cash & Carry Srbija lansirao sajt

  1. Uroboros

    Nije jasan ovoliki opis sajta, a ni jedna reč kako je sajt katastrofalno urađen. Ne vidi se dobro ni u IE ni u FF. Skoro sve strane se u FF raspadaju, ali se barem vidi ceo sadržaj, za razliku od IE u kome se vidi samo polovina sadržaja strane. Samo se na jednoj strani vidi cela fotografija, dok se na ostalim vidi samo jedan mali deo. Nema ni jedne strane koja nema neku grešku. Sramota za ovako veliku kompaniju. A ti si me začudio sa pohvalom sajta.

  2. Srdjan Stankovic

    Sajt metroa je cisti promasaj, ne izgleda lose, ali ne funkcionise, sacinjen je od frejmova i nema uglavnom nista od onoga sto je dato u saopstenju…
    Citiram “U skladu sa savremenim uslovima poslovanja korisnicima se putem različitih rubrika pruža mogućnost da se upoznaju sa konceptom kompanije METRO, jedinstvenim u Srbiji, zatim širokim asortimanom koji se sastoji od preko 20 000 različitih artikala.” a kad odete na stranicu sa artiklima, izaberete opciju “Racunarska i kancelarijska oprema” sve sto dobijete je informacija da oni prodaju opremu poznatih proizvodaca kao sto je HP, Lexmark, Siemens… Stvarno ne vidim svrhu ovog sajta…

Leave a Reply