Internet · Provajderi

Moja poslovna nabavka mpn.rs – portal poslovnih preporuka

Kao rezultat dugogodišnjih iskustava u poslovnim komunikacijama, pojavio se portal www.mpn.rs, na čijoj adresi se nalaze jedinstveni sadržaji namenjeni poslovnim ljudima

Ovaj jedinstveni portal, skraćenog naziva od “moja poslovna nabavka”, nastao je u želji da se kreira potpuno novi način komunikacije ponude i potražnje, kako bi zadovoljile potrebu poslovne pretrage za robom i uslugama. Ne samo da je strogo namenjen poslovnom korisniku u potrazi za robama ili uslugama zajedničkim za sva pravna lica, već je i ponuda selektovana prema preporukama i istraživanjima.

Osnovna specifičnost portala je da se u ponudi na njemu ne može naći neko ko jednostavno plati oglas. Iza svih firmi objavljenih na www.mpn.rs  stoje dobra iskustva klijenata i korisnika usluga kompanije čije se ponuda već nalazi ili će biti dodata.
Tim koji stoji iza www.mpn.rs  odradio je istraživački deo svake poslovne potrebe i korisnicima predstavio trenutno najkvalitetniji izbor. Time je izbegnuta neizvesnost u vezi sa kvalitetom robe i usluga koji se na ovoj veb lokaciji mogu naći i što je najbitnije, skraćeno vreme koje se utroši na potragu po vebu u cilju obezbedjivanja podrške poslovanju.

Ova činjenica daje portalu konkurentsku prednost u odnosu na veb adresare sa slobodnim upisivanjem. Osim što se portal zasniva na poverenju, korisnici će moći da ostavljaju svoje komentare o saradnji sa preduzećima i da pročitaju iskustva drugih. Ovaj portal poslovnim ljudima skraćuje vreme potrage, iznalazi veze i prečice do pravih partnera sa kojima se očekuje kvalitetna saradnja. Za sada je od pomoći samo firmama iz Beograda, ali je uskoro u planu regionalizacija na čitavoj teritoriji Srbije.

Kako bi komunikacija sa privredom bila aktuelna, pripremljen je i prvi broj vesti – „Moje poslovne novosti“. Na jednostavan, koncizan i pitak način objavljuju se priče o iskustvima, novitetima, promenama i dogadjajima u preduzećima u Beogradu i okolini. Na oko 15.000 poslovnih adresa dva do tri puta mesečno distribuiraju se informacije interesantne poslovnim ljudima.

Leave a Reply