Internet · Provajderi

Moje zdravlje: Predstavljen novi portal o zdravlju

Servis «Moja priča» korisnicima omogućuje da objave vlastitu priču, opišu iskustvo sa bolesti ili procesom ozdravljenja, te ga podele sa drugim posetiocima uz povratne informacije.

Na internet adresi www.mojezdravlje.net predstavljen je novi nezavisni portal o zdravlju koji će se baviti objavom vesti i tekstova vezanih za lično zdravlje i medicinu. Stranice Moje zdravlje pokrenula je firma Alfa Puls sa namerom da na portalu sa temom zdravlja ponudi više interaktivnog sadržaja i omogući korisnicima aktivno učestvovanje.

Misija portala www.mojezdravlje.net je da olakša posetiocima i korisnicima potragu za informacijama o prevenciji, simptomima i lečenju pojedinih bolesti, te da im omogući razmenu iskustava i pružiti detaljne podatke o medicinskim ustanovama i ordinacijama kojima se mogu obratiti u slučaju zdravstvenih problema.

Vesti se osvežavaju svakodnevno, a uz mnoštvo rubrika tu je i forum te servis «Moja priča» čija je namena međusobna komunikacija između korisnika portala i razmena iskustava. Korisnicima ovaj servis omogućava da objave vlastitu priču, opišu iskustvo sa bolešću ili procesom ozdravljenja te ga podele sa drugim posetiocima uz povratne informacije.

Posebnost projekta leži u količini dostupnih informacija poput adresara medicinskih ustanova, bolnica i poliklinika, te registru medicinskih pojmova sa nekoliko hiljada  pojmova, njihovih detaljnih objašnjenja i medicinskom leksikonu sa opisom preko stotinu bolesti.

Leave a Reply