Internet · Provajderi

mt:s ponudio “Control Mobilni Net” pakete

Ako koristite mobilni internet, a želite da u svakom trenutku imate potpuni uvid u svoju potrošnju, sada možete da izabete jedan od dva Control Mobilni Net paketa sa 1 GB ili 3 GB za prenos podataka uključenih u mesečnu pretplatu. Pored tačnog uvida u potrošnju, ovi paketi pružaju i potpuni komfor u korišćenju Interneta kad god to poželite i gde god da se nalazite.

Posebnu pogodnost imate ukoliko jedan od ova dva paketa kupite uz ugovornu obavezu na šest meseci, jer tada dobijate modem i SIM karticu po ceni od samo 1 dinar. Pored toga, korisnike očekuje i inicijalnih 4 GB za prenos podataka koje možete iskoristiti u narednih 60 dana. U zavisnosti za koji se paket odlučite, svakog narednog meseca dobijate novih 1 GB ili 3 GB za prenos podataka u okviru pretplate.

Prednost paketa Control mobilni Net je u tome što će se dobijeni GB uključeni u mesečnu pretplatu, koje ne potrošite u toku jednog meseca, prenositi u naredne mesece, sve do ukupne količine od 15 GB.

Ukoliko ne želite obaveze, možete se opredeliti za ove pakete uz ugovor bez vremenskog ograničenja. U tom slučaju, modem i karticu platićete 1.499 dinara. Takođe, i u ovom slučaju, korisnike očekuje inicijalnih 4 GB za prenos podataka koje mogu iskoristiti u narednih 60 dana.

Ako vam GB uključeni u pretplatu nisu dovoljni, u svakom trenutku možete dopuniti vaš Control Mobilni Net paket, što  pruža dodatni komfor. To možete učiniti na jedan od postojećih načina za prepaid dopunu, a za još povoljnije surfovanje po Internetu izaberite Data plus prepaid dopunu.

Control Mobilni NetPaket 1Paket 2
Mesečna pretplata700 dinara1.300 dinara
DATA saobraćaj uključen u pretplatu1 GB3 GB
Cena za 1 MB nakon potrošene količine GB uključenih u pretplatu5,90 dinara
Obračunska jedinica10 kB
SMS **2,82 dinara
Govorni saobraćajnije omogućen
MMSnije omogućen

* Sve cene su izražene sa pripadajućim porezima.

Leave a Reply