Internet

nadjiposao.rs – novo lice pretraživača poslova

nadjiposao.rs objedinjuje oglase svih relevantnih izvora poslova na jednom mestu. To sajt čini svojevrsnim mini google-om specijalizovanim za oglase za posao. Umesto posećivanja desetak sajtova, korisnici mogu da se prijave za posao, kompaniju ili grad koji ih interesuje i primaju dnevna imejl obaveštenja o rezultatima ove pretrage.

nadjiposao.rs se vodi idejom da traženje posla može biti jednostavno, brzo, čak i zabavno. Prateći novosti i svetske trendove na tržištu rada, pruža kratke, koncizne i jasne savete kako da se sastavi savršen CV, propratno pismo, odgovara na česte dileme i sadrži predizajnirane forme svih dokumenata tako da korišćenje konkretnih alata bude što jednostavnije.

Od dodatnih funkcionalnosti tu je i Moj nadjiposao, mesto gde korisnik može pratiti sve oglase na koje je konkurisao, kao i nadjiposao widget, alat koji omogućava drugim sajtovima da prenose oglase za posao u broju i oblasti koje sami izaberu. Uskoro će biti omogućeno i poslodavcima da oglase posao po simboličnim cenama, čime nadjiposao.rs nastoji da ponudi realne uslove oglašavanja poslova i smanji procenat poslova koji se nude i šire preko “veze”.

nadjiposao.rs je još jedan u nizu pametnih sajtova nastalih u koprodukciji internacionalne startup kompanije Wiseman i domaće digital agencije Strawberry Interactive. Partnerstvo ove dve kompanije stvoreno je sa ciljem kreiranja grupe pametnih sajtova koja će korisnicima pružiti nova iskustva i mogućnosti kako u online tako i u offline svetu. Do sada su lansirani agregato.com i boljaveza.rs dok je u planu lansiranje još par sajtova do kraja godine.

Leave a Reply