Internet

Nagrada McCann Erickson PR-u za Coca-Cola web portala

McCann Erickson Public Relations proglašena je PR agencijom godine, čime treći put za redom osvaja ovo priznanje Društva Srbije za odnose s javnošću. Agencija je, pored ove, osvojila nagrade i u još tri kategorije.

Inovativan pristup i primena novih medija u odnosima s javnošću, zahvaljući kojima je realizovana priprema za lansiranje novog web portala kompanije Coca-Cola (www.coca-cola.co.yu), dobili su ovogodišnje priznanje u kategoriji Inovativna upotreba novih tehnologija.

Proslava jubileja Koncerna Bambi-Banat „40 godina posvećenosti“ proglašena je najboljim projektom u kategoriji – Korporativne komunikacije velikih preduzeća. Društvo Srbije za odnose s javnošću dodelilo je McCann Erickson PR-u i priznanje u kategoriji Korporativne komunikacije malih i srednjih preduzeća i to za projekat „Pet godina dobre priče“ – koji je realizovala sama agencija povodom pet godina svog uspešnog poslovanja.

– Nagrade koje smo osvojili potvrđuju kvalitet našeg rada, a posebno mi je drago da iz godine u godinu postižemo značajan rast obima posla i uvodimo nove standarde na polju odnosa sa javnošću. Samo tokom protekle godine, obim posla smo povećali za oko 40 odsto, što je odličan rezultat i za zemlje koje su mnogo veće od Srbije. Pored toga, veoma nam je važno da ulažemo u zaposlene kako bi svoje usluge učinili što kvalitetnijim i ostali najuspešniji na tržištu koje se intenzivno razvija – istakao je mr Borislav Miljanović, generalni direktor agencije McCann Erickson Public Relations, prilikom prijema PRiznanja.

Najbolja PR agencija u protekle tri godine deo svog uspešnog rada, kreativnosti i iskustva prikazala je u korporativnom filmu koji se može pogledati na web stranici agencije: www.mccannpr.co.yu.

2 thoughts on “Nagrada McCann Erickson PR-u za Coca-Cola web portala

Leave a Reply