Internet

Nagrada “Netko” za web sajt Triglav Grupe www.triglav.eu

Triglav Grupa osvojila je nagradu »Netko«, slovenački “web Oskar”, koji dodeljuje Privredna komora Slovenije za najbolji poslovni i administrativni web sajt. U kategoriji Predstavljanja preduzeća i korporativnog komuniciranja, za najbolji web sajt je proglašena korporativna stranica Triglav Grupe – www.triglav.eu .

Stručna komisija je u obrazloženju naglasila da korporativna stranica Triglav Grupe nudi izrazito precizno organizovane i raznovrsne informacije o preduzeću koje su prilagođene svim internet platformama, što predstavlja odličnu poslovnu osnovu za već brižljivo uređen celokupni internet nastup kompanije. Triglav Grupa se uvrstila među finaliste i u kategoriji Proizvodi i robne marke sa web sajtom www.triglav.si, kao i u kategoriji Mobilne aplikacije sa aplikacijom Prijava štete.

»Dobijena nagrada je potvrda da je odluka o redizajnu korporativnog web sajta Triglav Grupe bila ispravna. Uspostavljenu infrastrukturu uspešno koristimo u komunikaciji sa svim zainteresovanim stranama. Istovremeno taj web sajt postepeno nadograđujemo i dopunjujemo savremenim alatima, jer želimo da plasiramo relevantne informacije na najbolji mogući način«, rekla je na dodeli nagrade Urša Manček, pomoćnica predsednika Uprave.
Nagradu »Netko« dodeljuje Udruženje za informatiku i telekomunikacije pri Privrednoj komori Slovenije u saradnji sa Centrom za bezbedniji internet – Safe-si. Namenjena je preduzećima, ustanovama, javnoj upravi, zajednici i pojedincima koji se ističu kvalitetom svojih web digitalnih projekata. Nagrada »Netko« se dodeljuje od 1999. godine.

Leave a Reply