nagradjeni-box-paketi
Internet · Provajderi

Nagrađeni 200.000. korisnik IPTV-a i 100.000. korisnik BOX paketa

Mladen Milosavljević iz Prokuplja i Radislav Stojanović iz Beograda dobitnici su nagrada za jubilarne korisnike IPTV-a i BOX paketa Telekoma Srbija.

Vredne nagrade, telefone Samsung Galaxy S4, koje je obezbedila kompanija Telekom Srbija, Mladenu koji je 200.000. korisnik IPTV-a i Radislavu koji je 100.000. korisnik BOX paketa uručili su Dejan Musli košarkaš KK Partizan, i Boris Savović košarkaš KK Crvena zvezda.

nagradjeni-box-paketi

„Kompanija Telekom Srbija, kroz primenu najsavremenijih tehnologija i prilagođavanje potrebama korisnika nastoji da omogući globalnu povezanost i da unapredi njihovo iskustvo. Posebno smo ponosni na interesovanje korisnika za naše usluge IPTV i BOX i da smo u kratkom vremenskom periodu došli do 200.000. korisnika IPTV-a i 100.000. korisnika BOX paketa. Zadovoljstvo mi je da najavim da će se trend nagrađivanja jubilarnih korisnika nastaviti, tako da sa nestrpljenjem očekujemo 300.000.korisnika IPTV-a i 200.000. korisnika BOX-a, za koje pripremamo posebna iznenađenja“, izjavila je Ljubinka Zarubica, direktor Funkcije za marketing i razvoj za privatne korisnike, Telekom Srbija.

Leave a Reply