Internet · Provajderi

Najbolji koncerti EXIT festivala na Open IPTV

Ako ste ljubitelj festivalske svirke i nestrpljivo očekujete 8. jul i početak ovogodišnjeg EGZIT festivala, obradovaće vas vest da već sada na Open IPTV možete uživati u najboljim koncertima ovog najvećeg festivala u regionu.

Naime, sada svi Open IPTV korisnici mogu besplatno da gledaju ekskluzivne snimke koncerta muzičkih zvezda sa bina prethodnih EXIT festivala, a prva imena koja su već dostupna za gledanje na VoD su Atheist Rap, Buzzcocks, Carl Cox b2b Green Velvet, Cibelle, DJ Rob da Bank, James Zabiela b2b Nic Fanciulli, Jarboli, Katia B, Korn, Lily Allen …

Ovi koncerti su vam dostupni u okviru sekcije VoD (Video na zahtev), kategorija muzika, EXIT festival, gde vas svakog meseca očekuje bogat izbor novih koncerta.

Ponuda OPEN IPTV Video na zahtev baze je za jednu ekskluzivu bogatija: Publika EXIT festivala i svi ljubitelji festivalske svirke mogu da uživaju u ekskluzivnim snimcima nekih od najboljih koncerata najvećeg festivala u regionu.

Prva imena koja su već dostupna za gledanje na VoD su Atheist Rap, Buzzcocks, Carl Cox b2b Green Velvet, Cibelle, DJ Rob da Bank, Fucked Up, James Zabiela b2b Nic Fanciulli, Jarboli, Katia B, Korn, Lily Allen Main Stage, Overdrive, The Herbaliser, The Japanese Popstars Live i Trio Mocoto.

Svakog meseca na Exit kanalu biće postavljni novi koncerti, a korisnici će biti u prilici da ekskluzivno samo putem IPTV kanala pogledaju najzanimljivije koncerte, kao što je nastup Moby-ja na glavnoj festivalskoj bini, prošle godine. Svi koncerti na Exit IPTV kanalu korisnicima će biti potpuno besplatni za gledanje.

Jedanaesti Exit festival održaće se od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Leave a Reply