Internet

Seminar NAPREDNE INTERNET TEHNOLOGIJE

Velikim interesovanjem za seminar, privrednici su pokazali spremnost da razvijaju poslovanje uz pomoć novih tehnologija. Osnova usluga koje pruža EUnet je ekonomičnost, fleksibilnost i sigurnost

,,Napredne Internet tehnologije – Poboljšanje poslovanja i smanjenje troškova’’, bila je tema seminara koji su organizovale kompanija EUnet, kao priznati lider na polju Internet komunikacija i Privredna komora Srbije (PKS), odnosno njen Centar za informatiku i elektronsko poslovanje. Seminaru je prisustvovalo oko 150 predstavnika raznih kompanija. Velikim interesovanjem za seminar, privrednici su pokazali spremnost da razvijaju poslovanje uz pomoć novih tehnologija te da na taj način ostvaruju i velike uštede.

Govoreći o temi ,,Napredni internet servisi kao sredstvo za smanjenje troškova, efikasnije i sigurnije poslovanje’’ Vladimir Miletić je istakao da Kompanija EUnet već deceniju i po na ovim prostorima prosleđuje i širi svoja znanja. Na taj način, po njegovim rečima, ona utiče na smanjenje troškova poslovanja kod firmi, njihovih korisnika usluga čak i za nekoliko puta. On je podvukao da je osnova poslovanja, rada i usluga koje pruža EUnet ekonomičnost, fleksibilnost i sigurnost.

Direktor prodaje i marketinga EUnet-a Milan Miličić, između ostalog je rekao da se Kompanija EUnet, kao lider na polju Internet komunikacija, trudi da kroz brojne prezentacije po Srbiji privrednicima na što jednostavniji način približi svrhu upotrebe najnovijih tehnologija u poslovanju. Na taj način se prikazuje kolika se ušteda ostvaruje poslovanjem preko Interneta. Drago nam je što su čelnici najuspešnijih opština, PKS i regionalnih privrednih komora u Srbiji prepoznali značaj ovakvih skupova, naglasio je Miličić.

Predstavnici privrede imali su priliku da se upoznaju sa mogućnostima i uštedama, koje im donosi upotreba naprednih Internet servisa u poslovanju, kao i sa prednostima i najvažnijim tendencijama u oblasti zaštite poslovanja od pretnji koje vrebaju sa Interneta.

Leave a Reply