Internet · Provajderi

Naslovi.net medijski partner Belgrade Design Weeka

Sajt Naslovi.net postaо је medijski partner Belgrade Design Weeka. Treći po redu Belgrade Design Week održaće se od 5. do 11. maja 2008. godine. Beograd će još jednom, na jednom mestu, okupiti najpoznatije svetske brending i advertajzing eksperte, dizajnere, arhitekte i poslovne ljude.

Belgrade Design Week

Najuzbudljivija svetska konferencija kreativne industrije modern2, u okviru ovogodišnjeg Belgrade Design Week-a, održaće se od 8. do 10. maja 2008. godine. Iako organizatori još uvek drže u tajnosti lokaciju na kojoj će se održati konferencijski program, možemo očekivati da se svetske zvezde i ovaj put pojave u nekoj od ikona srpske arhitekture.

Konferencijski program, baviće se brendingom sa različitih stanovišta, fenomenom visokog dizajna i savremene arhitekture, ulogom dizajna u kreiranju masovnih medija i uticajem masovnih medija na stvaranje kulture dizajna u jednom društvu, izazovima i trendovima na sve kompetitivnijem svetskom tržištu… U programu će se pojaviti neka od najvećih imena svetskog brendinga, advertajzinga, dizajna, arhitekture, izdavaštva, novih medija i biznisa.

Pored glavnog konferencijskog programa, u Beogradu će u periodu održavanja Belgrade Design Week-a biti aktivno preko 50 lokacija širom grada. Brojni prateći programi, izložbe, radionice, otvaranja i prezentacije, u okviru gradskog festivala Beograd2, namenjeni su onima koji žele da budu u toku sa najsavremenijim konceptima i trendovima u dizajnu, modi i umetnosti.

Leave a Reply