Internet · Provajderi

Neogen ponovo lansira sajt Kolege.rs

Jedna od većih internet kompanija koja posluje na teritoriji Balkana, Neogen, je ponovo lansirala sajt Kolege.rs, namenjen okupljanju prijatelja iz osnovne i srednje škole, te kolega sa fakulteta i sa radnog mesta.

Nova verzija sajta Kolege.rs sadrži mnogobrojne zanimljive funkcije koje mogu pomoći korisnicima da sačine svoj profesionalni profil i da pronađu društvo iz školskih dana, kao i radne kolege. Članovi ovog sajta će moći da naprave profil u kome se nalaze informacije vezane za njihovo obrazovanje i radno iskustvo, a pomoću grupa će biti u mogućnosti da ostvare kontakt sa svojim bivšim i sadašnjim kolegama. Takođe, članovi mogu dodavati kontakte na svoj profil i formirati mreže poslovnih poznanstava koja im mogu pomoći u građenju karijere.

Naš plan je da Kolege.rs postanu za šest meseci mesto broj jedan na kome možete naći sve svoje prijatelje iz školskih dana, sa fakulteta i posla. Članovi će pored toga moći da osvare kontakte sa drugim profesionalcima, kao i da postave i promovišu svoj poslovni profil putem mreže kontakata.” izjavljuje Anđelija Kovač Striko, marketing menadžer Neogena za Srbiju.

Leave a Reply