Internet

Net++ technology počinje sa prodajom VeriSign sertifikata

Beogradski Net++ technology počeo je sa prodajom svih tipova SSL sertifikataSecure Site Pro with EV, Secure Site with EV, Secure Site Pro i Secure Site po cenama od 1.499€, 1.050€, 950€ i 450€, sa 10 % popusta, ukoliko poručite u promo periodu koji traje do kraja avgusta.

VeriSign je vodeći SSL provajder i najprepoznatljiviji znak od poverenja, a VeriSign Seal je garant da je vaš sajt bezbedan i da je prošao sken za malware. Sjajna novina iz VeriSign je što je sada VeriSign Seal (pečat) vidljiv još u rezultatima pretrage u browser-u (Seal-in-Search). Sada potencijalni kupci vide VeriSign pečat u rezultatima pretrage i mogu bez straha da kliknu na link koji vodi do vašeg sajta, uloguju se ili kupuju proizvode koje na sajtu nudite.

Zašto vam je potreban Seal-in-Search?

Možete potrošiti puno vremena i novca za dobro pozicioniranje vaših linkova u rezultatima pretrage, ali vaš link i dalje mora da se izdvoji i istakne u odnosu na konkurentske. Seal-in-Search nudi vizuelno isticanje od drugih linkova i pokazuje da je vaš sajt od poverenja, a to garantuje VeriSign.

Kako do VeriSign pečata?

VeriSign Seal ćete dobiti kupovinom VeriSign SSL sertifikata. Ako mislite da vaš proizvod ili usluga mogu imati koristi od prikazivanja VeriSign pečata u pretrazi (Seal-in-Serach), pozovite nas.

Ukoliko želite, SSL sertifikate možete probati besplatno, u trajanju od 30 dana. Sve što treba da uradite je da se javite firmi Net++ technology.

Leave a Reply