Internet

New Yorker pokrenuo web portal za zapošljavanje

Regrutovanje novih kadrova je jedan od ključnih zadataka u New Yorker-u. Novi portal za zapošljavanje Job Portal ponudiće sveobuhvatne informacije o mogućnostima razvoja karijere i perspektivi koju kompanija nudi

„Ustani i pokreni se“ je slogan pod kojim se modna kompanija, sa sedištem u Braunšvajgu, predstavljaja kao inovativni poslodavac u spektru različitih oblasti.

Jasni opisi pozicija i sažeti naslovi garantuju brzi pristup upražnjenim radnim mestima i daju informacije na temu „Rad u kompaniji New Yorker“. Pojedinačni intervjui sa osobljem daju autentičnost veb sajtu, a kompaniji neposredniji pristup.

Jasan dizajn s modernim izgledom poput bloga, omogućava korisnicima da pronađu sve potrebne informacije na prvi pogled, u samo nekoliko klikova.Jezik koji se koristi namenjen je ovoj ciljnoj grupi, neposredan je i prisan.

Veb sajt ima dizajn sa temom papirnog aviona, koji simboliše povezivanje na internacionalnom nivou i predstavlja brzi napredak, optimizam i visok nivo profesionalnosti – za sve one koji žele da se pokrenu i da napreduju.

Job Portal je kompanijski projekat, koji je razvio i dizajnirao New Yorker tim. Sajt je na engleskom i nemačkom jeziku. Sve poslovne ponude mogu se naći na različitim nacionalnim jezicima. Integrisan je na početnu stranicu veb stranice kompanije, portal je brz i jednostavno je pristupiti mu na adresi  www.newyorker.de/jobs.

Leave a Reply