Internet

“Ninamedia” predstavila novi alat za praćenje i analizu medija!

Kompanija Ninamedia svojim korisnicima predstavila je novo softversko rešenje Global Analysis Cliping za praćenje i analizu medija koje je već u prvim satima izazvalo oduševljenje kod klijenata.
Još veće oduševljenje je nastalo kada je objavljeno da su domaći programeri napravili proizvod za koji su zainteresovane i renomirane strane agencije.

Ninamedia je kompanija koja već punih deset godina pruža usluge praćenja i analize medija kako u Srbiji tako i u regionu. Preko 400 zadovoljnih klijenata ima priliku da obavlja lakše svoje svakodnevne poslove praćenja i analize medija jer novo softversko rešenje je upravo i nastalo sa ciljem da zadovolji potrebe i najzahtevnijih slučajeva sa kojima se marketing i PR stručnjaci susrecu u radu. Novo softversko rešenje Global Analysis Cliping je u rekordnom roku doživelo pravu ekspanziju i za njegovu kupovinu zainteresovane su i neke renomirane svetske agencije koje čak ni nemaju poslove u Srbiji. Softversko rešenje izradili su domaći programeri i njegove najveće prednosti su brzina i jednostavnost sa kojom možete otvarati, pratiti i analizirati medijske sadržaje u realnom vremenu.
Ono što je još jedna novina u korišćenju ovog softvera je da je podržan od strane svih mobilnih platformi, te da se sadržaj može pratiti i sa mobilnog telefona što olakšava obavljanje posla jer vesti su dinamične, nove i pojavljuju se svakog minuta.
Pored praćenja i analize medijskog sadržaja, Ninamedia bavi se još javnomnjenskim i tržišnim istraživanjima kvalitativnim i kvantitativnim, prevodilačkim uslugama i produkcijom, a najavljuju još neke nove usluge i proizvode do kraja leta.

Leave a Reply