Internet · Provajderi

Nova ADSL promocija – Click za 1 dinar

Ukoliko se opredelite sdo 31. decembra za jedan od Open ADSL Click paketa (od Click 1 do Click 16) Telekoma Srbija, moći ćete da uživate u Internetu po najpovoljnijim uslovima.

Zaključite ugovor na 12 meseci za Click paket sa brzinom koja vama najviše odgovara i plaćaćete prve tri pretplate u iznosu od samo po 1 dinar. Zahtev za Open ADSL možete podneti ako pozovete Kontakt centar 9818, u poslovnicama Telekoma Srbija ili on-line.

ADSL – asimetrična digitalna pretplatnička linija, omogućava da ostvarite stalnu, brzu i kvalitetnu vezu ka Internetu, uz istovremeno slobodnu telefonsku liniju. Kod ADSL-a je protok dolaznog saobraćaja značajno veći od protoka odlaznog saobraćaja, što je pogodno za pregled elektronske pošte, pristup veb sajtovima i kopiranje datoteka sa drugih računara.

Preduslovi za ADSL pristup Internetu su:

  • telefonska linija bez dvojničke kutije, PCM, FM ili FMUX uređaja
  • telefonska centrala sa slobodnim ADSL portovima
  • računar sa USB portom ili mrežnom kartom.

Ako ispunjavate sve preduslove, možete zasnovati pretplatnički odnos za ADSL pristup Internetu, sa protokom koji zavisi od toga za koji Telekomov ADSL paket ste se odlučili: Click START, Click 1Click 2Click 4, Click 6, Click 8, Click 16.

Leave a Reply