Internet

Nova radionica HOWtoWOW akademije na temu Upravljanje brendovima u digitalnom cunamiju

U organizaciji Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje u utorak, 10. decembra će se održati nova radionica HOWtoWOW akademije na temu Navigiranje brendovima u digitalnom cunamiju.

Gost predavač, Dietmar Dahmen polaznicima radionice će demonstrirati primenu najnovijih digitalnih trendova u stalno promenjivom digitalnom okruženju i prikazati prednosti upotrebe najmodernijih tehnoloških otkrića. Polaznicima će se predstaviti i najnoviji online, mobile i social media trendovi i primeri aktualnih kampanja globalnih brendova.

how-to-wow

Brzi razvoj u digitalnom svetu doneo je značajne promene koje su vidljive ne samo u ponašanju potrošača nego i internom te eksternom poslovanju organizacija. Prihvatanje inovacija i interaktivna komunikacija s potrošačima i kupcima postala je neizostavna za svakog oglašivača i svaki brand, stoga će ova radionica biti idealna za sve koji kreiraju inovativna rešenja za kompleksne strategije, i sve one koji žele da nauče više o “365 okruženju” koje je uvek povezano.

Dietmar Dahmen ima 20 godina iskustva u advertisingu, a radio je u Hamburgu, Los Anđelesu, Njujorku i Beču kao strateški planer, copywriter, kreativni direktor i glavni kreativni direktor. Svetski je priznati predavač na teme o brendingu, multimediji, marketingu u filmu, generaciji ideja, konceptima, izgradnji kampanja i kreativnom razmišljanju.

Leave a Reply