Internet · Provajderi

Nova usluga na sajt za zapošljavanje

Sajt poslovi.infostud.com nedavno je pokrenuo novu rubriku- Opisi zanimanja, namenjen svima koji žele da konkurišu za neki posao, pripreme se za intervju ili su primljeni na novo radno mesto, a nisu tačno sigurni šta taj posao podrazumeva. Nova rubrika pruža detaljno objašnjenje preko 100 najčešćih zanimanja, prevod naziva zanimanja sa engleskog na srpski jezik, popis najčešćih dužnosti i odgovornosti, poželjne osobine i kvalifikacije za njegovo obavljanje, kao i mogućnosti zapošljavanja u Srbiji. Cilj rubrike Opisi zanimanja na sajtu poslovi.infostud.com je bolje informisanje posetilaca o detaljima različitih zanimanja  kao i pravcima  u kojima je potrebno usavršavati se zarad dobijanja željenog posla.

U rubrici Opisi zanimanja, recimo, može se saznati ko je Key Account Manager, šta je njegovo zaduženje i koje kvalifikacije mora da poseduje, šta radi Brand manager i po čemu se on razlikuje od PR managera. Na istom mestu moguće je proveriti čime se bavi Merchandiser a šta je zaduženje Portfolio menadžera, ko je dobar poslovni sekretar ili ko se krije iza uspešnog HoReCa menadžera.

Informacije o traženim kvalifikacijama i mogućnostima zapošljavanja kreirane su na osnovu informacija iz oglasa za posao, učestalosti njihovog raspisivanja na sajtu poslovi.infostud.com i odzivom kandidata na njih.

Inače, sajt poslovi.infostud.com  najposećeniji  je sajt za zapošljavanje u zemlji i sa više od 3200 klijenata, zauzima dominantnu poziciju na domaćem tržištu. Jedini je specijalizovani sajt iz Srbije i okruženja koji je član Međunarodne asocijacije sajtova za zapošljvanje (International Association Employment Web Sites- IAEWS). Partner je Nacionalne službe zapošljavanja i portala posao.ba i moj-posao.net, najvećih portala za zapošljavanje i regrutaciju iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Leave a Reply