Internet · Provajderi

Nove funkcije regionalnog berzanskog portala QuoteStation.com

QuoteStation (www.quotestation.com) web aplikacija za praćenje real time podataka sa regionalnih berzi, od ove nedelje ponudiće svojim korisnicima nove mogućnosti. Pre svega reč je o mogućnosti praćenja vlastitog porfolija hartija od vrednosti na internetu, i to u realnom vremenu. Ovo je novina na našem tržitu, jer će investitori tako svake sekunde biti upoznati o uspešnosti svog investiranja na berzi. Nova verzija aplikacije za sada je u testnoj fazi, a iz Europointa njeno konacno lansiranje najavljuju za kraj maja.

Inače, QuoteStation je web aplikacija namenjena svim učesnicima na finansijskom tržištu, koja pored praćenja podataka sa regionalnih berzi u realnom vremenu, omogućava i praćenje podataka o dubini tržišta (Level 2), istorijskih podatka o zaključenim transakcijama, grafikona, poslovnih vesti, top listi (dobitnici, gubitnici, hartije sa najvećim prometom, obimom i brojem transakcija).

Iz firme Europoint najavljuju i druge korisne mogućnosti u novoj verziji QuoteStaton-a. Više o novoj verziji aplikacije možete pročitati na www.quotestation.com

Leave a Reply