Internet

Nove usluge na web sajtu opštine Vračar

Opština Vračar je u okviru razvoja svog informacionig sistema i unapređivanje odnosa sa građanima organizovala savremeni „call centar“ kome se građani mogu obraćati preko telefona 360-2380.

Web sajt gradske opštine Vračar nudi posetiocima niz novih usluga. Građani mogu preko sajta da ostvare uvid u birački spisak, prelistaju vračarski adresar, pregledaju nova imena ulica, pošalju zahtev za dobijanje izvoda iz matičnih knjiga i  uverenja o državljanstvu.

Na sajtu su postavljene rubrike: pitajte predsednika opštine, prijavite svoju firmu za vračarsku bazu podataka o preduzećima, organizacija opštinske vlasti, o opštini Vračar, korisni linkovi i dr.

Građani mogu preko sajta da postave pitanja i prema potrebi da nadležnim organima pošalju sluku koja ilustruje problem na koji ukazuju.

Opština Vračar je u okviru razvoja svog informacionig sistema i unapređivanje odnosa sa građanima organizovala savremeni „call centar“ kome se građani mogu obraćati preko telefona 360-2380. “call centar“ daje informacije o svim pitanjima iz opštinske nadležnosti.

2 thoughts on “Nove usluge na web sajtu opštine Vračar

 1. Milos Paunovic

  Ja imam bas exrta komentar povodom call centra verovali ili ne a to je da ste napravili pun pogodak sto ste zaposlili prave ljude u firmi! Npr pitao sam jednu osobu kako se zove tamo sto radi tj. Mariju M. koja je vrlo ljubazna osoba. Drago mi je da mogu od takvih osoba dobiti prave informacije! Samo napred Marija!

 2. ivan jeftic

  Opet Marija.
  Svaka Vam cast, ljubazno, brzo i informativno.
  Verujem da ste pobedili u rigoroznoj selekciji.
  Hvala jos jednom.
  ivan

Leave a Reply