Internet

Novi finansijski portal Banke.online

Finansijski portal Banke.online Vam, sa zadovoljstvom, predstavlja novi SMS servis – “Naj kurs”, koji omogućava građanima da najpovoljnije zamene svoj novac, a menjačima da se obrate što većem broju postojećih i potencijalnih klijenata prezentujući im na ovaj način povoljnost svojih usluga.

Da bi se dobila željena informacija, potrebno je poslati SMS poruku u sledećem obliku:
KUPUJEM (ili PRODAJEM) EUR NS (ili BG ili NI) na broj 4829.
Kao rezultat pretrage dobija se lista sa tri najpovoljnija kursa u izabranom gradu, nazivi, adrese i telefoni menjačnica koje ih nude.
Cena korišćenja ovog servisa je RSD 20 + PDV.

Sve dodatne informacije možete dobiti na adresi: http://banke.online.co.yu/sms.html

Takođe, ovaj servis će svim menjačima omogućiti prezentovanje njihovih usluga na najbolji način, učinivši ih vidljivim i prepoznatljivim na tržištu. Na ovaj način će se istaći menjači čiji su uslovi poslovanja trenutno najpovoljniji.

Nastavljajući svoju nameru da na kvalitetan način i po visokim standardima pružamo svoje usluge i prezentujemo aktuelne informacije sa tržišta, portal Banke:online nastoji da očuva svoju poziciju najprepoznatljivijeg informativnog internet portala na kome je moguće pronaći uvek kompletne i aktuelne informacije o celokupnoj ponudi proizvoda i usluga banaka i ostalih učesnika na finansijskom tržištu.

Leave a Reply