Internet

Novi hrvatski portal za poređenje tehničke robe – Usporedi.hr

Sa radom je počeo novi portal na hrvatskom web prostoru – www.usporedi.hr koji sadrži bazu podataka sa više od 5000 proizvoda, više od 200 trgovaca maloprodaje, više od 150 proizvođača,  raspoređenih u  90 podkategorija.

Portal ima 15 stalno zaposlenih saradnika koji nude konstantan pregled i poređenja tehničke robe široke potrošnje na hrvatskom tržištu sa slikama, tehničkim karakteristikama i maloprodajnim cenama.

Trenutno je obuhvaćeno je preko 200 prodavača u Republici Hrvatskoj, a korisnicima se nude podaci o nazivu, adresama, telefonima i radnim vremenima svih poslovnica. Na portalu se nalazi i oglasnik, a u svakom proizvodu se prikazuju oglasi iz te kategorije. Korisnici portala mogu komentarisati proizvode. Portal sadrži i uporedne cene usluga operatera za mobilne telefone, fiksne telefone, broadband, dial-up i kabelovski Internet, te druge i slične sadržaje, takođe tu su i vesti iz glavnih kategorija, te testovi proizvoda.

Unos proizvoda i cena je u neprekidnom toku, a ažuriranje cena trenutno se vrši svake 3 nedelje. Trenutno, portal sadrži oko 5.000 proizvoda od preko 150 različitih proizvođača, razvrstanih u više od 90 potkategorija. Svi proizvodi se mogu tražiti putem filtera: prema proizvođaču, prodavaču, cijeni, te prema gradu ili županiji. Svaka kategorija sadrži i filtere karakteristične samo za tu kategoriju.

Leave a Reply