Internet · Operateri

Novi internet paketi “Surfuj više” u Telenoru od marta

Uz nove pakete tablet Samsung Galaxy Tab 7.0 plus i laptop Lenovo G570 po ceni od samo jednog dinara

Novi internet tarifni paketi „Surfuj više 50“, „Surfuj više 30“, „Surfuj više 20“ i „Surfuj više 10“ dostupni su u Telenoru od 1. marta. Uz novu Pametnu mrežu sa brzinama protoka 5 puta većim u odnosu na prethodnu, korisnici će imati znatno unapređeno iskustvo pru surfovanju internetom.

Ovi paketi omogućavaju i neograničen pristup internetu, a ukoliko korisnik potroši gigabajte predviđene paketom po punoj brzini, on i dalje nesmetano pristupa internetu po smanjenoj brzini bez dodatnih troškova. Ukoliko korisnik želi da povrati punu brzinu potrebno je da aktivira dodatak „Surfuj brže“.

Polovina predviđenih gigabajta u svakom od ovih paketa važi uvek dok se druga polovina troši između ponoći i 6 ujutro. Tako na primer, u okviru paketa „Surfuj više 50“, 25GB korisnicima je na raspolaganju uvek, a dodatnih 25GB koriste od 0 do 6h.

Svi koji postanu korisnici „Surfuj više 30“ paketa moći će po ceni od samo 1 dinara da kupe tablet računar Samsung Galaxy Tab 7.0 plus ili laptop Lenovo G570.

Postojeći „Surfuj“ paketi (Surfuj 2GB, Surfuj 10GB, Surfuj 30GB) će i dalje biti na raspolaganju korisnicima, i to isključivo onima koji žele da ih kupe uz modem.

Zahvaljujući novoj Telenorovoj Pametnoj mreži korisnici mogu da iskoriste pun potencijal svojih tablet računara i pametnih telefona brzo i efikasno, gde god da se nalaze.

Više informacija na sajtu www.telenor.rs .

Leave a Reply