Internet

Novi izvršni direktor RNIDS-a za IKT usluge

U Registru nacionalnog internet domena Srbije je 3. maja 2012. počeo sa radom novi izvršni direktor za IKT usluge.

Žarko Kecić poseduje više od 20 godina iskustva u planiranju, implementaciji, upravljanju, koordinaciji i ocenjivanju IT sistema, infrastrukture i procene potrebnih ljudskih resursa u cilju realizacije poslovnih ciljeva i potreba.

Pre stupanja na funciju izvršnog direktora za IKT u RNIDS-u bio je konsultant za poslovne tehnologije, IT direktor i savetnik za tehničku modernizaciju u Ministarstvu finansija. Učestvovao je u realizaciji velikog broja značajnih IT i naučnih projekata u zemlji i inostranstvu.

One thought on “Novi izvršni direktor RNIDS-a za IKT usluge

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Ukoliko je informaciono drustvo sinonim za ono sto se podrazumeva pod “novim informacionim i komunikacionim tehnologijama” (http://europa.eu/legislation_summaries/glossary/information_society_en.htm), onda je novi izvrsni direktor RNIDS-a za IKT usluge jednovremeno i izvrsni direktor za usluge informacionog drustva (ID).

    Usput, nisam uspeo da pronadjem u Statutu RNIDS-a da se ova organizacija bavi i IKT uslugama, odnosno uslugama ID (videti treci i ostale clanove ovog zakona: http://www.uzda.gov.rs/FileSystem/SiteDocuments/zakoni/Zakon_o_elektronskoj_trgovini.pdf).

Leave a Reply