Internet · Provajderi

Novi muzički servisi za Logitech Squeezebox

Nakon Napster-a uživajte u muzici servisa Deezer, Mediafly i Classical.com bilo gde u vašem domu

Donoseći svet muzike Evropljanima, Logitech je objavio podršku novim muzičkim servisima za nagrađivani Logitech® Squeezebox™ mrežni muzički plejer. Koristeći postojeću kućnu bežičnu mrežu i Squeezebox, od sada je moguće uživati u muzici i zabavi putem muzičkih servisa, Deezer, Mediafly i Classical.com – bilo gde u kući.

Osim Napster-ove muzičke datoteke sa preko 7 miliona pesama u Velikoj Britaniji i Nemačkoj, kompanija Logitech je obezbedila podršku širom Evrope za Deezer-ov WebRadio i SmartRadio strim muzički servis, Mediafly-ove personalizovane šou i podcast kanale na zahtev, i Classical.com-ovu selekciju klasične, džez i bluz muzike.

Ovi novi servisi su dodati postojećoj listi uključenih servisa kao što su Last.fm-ov personalizovani muzički strim servis i web bazirani servis za skladištenje mp3 pesama MP3tunes Music Lockers.

“Dodavanje Napster, Deezer, Mediafly i Classical.com muzičkih servisa donosi drastično veći izbor muzike za Logitech Squeezebox,” rekao je David Wall, regionalni menadžer proizvoda za muzički strim u kompaniji Logitech. “Sada imate bukvalno hiljade pesama i radio stanica na samo dodir daleko. Jedini izazov je odlučiti se šta da slušate i gde.”

Logitech Squeezebox mrežni muzički plejer je dostupan za kupovinu sada putem interneta i kod distributera. Classical.com je dostupan besplatno u probnom periodu od 30 dana vlasnicima Logitech Squeezebox-a širom sveta, puna pretplata je dostupna na www.classical.com. Deezer WebRadio i SmartRadio besplatni striming muzički servis je dostupan širom sveta na adresi www.deezer.com. Mediafly je besplatni servis dostupan širom sveta na www.mediafly.com. Napster je dostupan besplatno u probnom periodu od 30 dana za vlasnike Logitech Squeezebox uređaja u Velikoj Britaniji i Nemačkoj. Po isteku probnog perioda, Napster je dostupan uz mesečnu pretplatu na adresi www.napster.com.

Leave a Reply