Internet

Novi pretraživač polovnih automobila OOYYO

Korisnicima interneta širom sveta, od sredine 2009 godine je dostupan nov, apsolutno jedinstven, pretraživač polovnih automobila OOYYO koji su osmislili i razvili vrhunski mladi programeri iz Srbije, a koji omogućava da se na najbrži i najlakši način dođe do željenog automobila, bilo gde u svetu, i to na više svetskih jezika.

Kraj aprila 2010 godine je označio uspešno postavljanje nove, treće verzije, OOYYO pretraživača, gde je osim redizajna osvanulo i nekoliko novih funkcija. OOYYO može da se pohvali i velikim brojem korisnika pretraživača, kojih je prošli mesec bilo preko 1 milion.
Iza imena kompanije registrovane u Londonu, OOYYO Ltd, zapravo stoji Beograđanin, Aleksandar Ćirić, osnivač, idejni tvorac i finansijer celog projekta, koji ima dugogodišnjeg iskustva u sličnim start-up projektima. Kompletan razvojni tim je lociran u Beogradu, SEO tim je u Novom Sadu, a eminentni konsultanti iz ove oblasti su iz SAD.

OOYYO je najveći (globalno, a i pojedinačno za svaku zemlju-tržište na kome je trenutno prisutan), pretraživač polovnih automobila na svetu! Trenutno je u bazi podataka preko 20.000.000 unikatnih auto oglasa iz celog sveta, od toga preko 50.000 iz Srbije, sa tendencijom svakodnevnog rasta.

Nova OOYYO search platforma, svojom naprednom tehnologijom, omogucava svakodnevno dopunjavanje i osvežavanje baze podataka .
Trenutno su u ponudi automobili iz preko 30 zemalja, a pretraživanje je omogućeno na 17 jezika, dok se broj vozila, zemalja i jezika, svakodnevno povećava.
OOYYO Internacionalni domen: http://www.ooyyo.com

Leave a Reply