E-servisi · Internet

Novi RaiffeisenOnLine servis za sve klijente Raiffeisen banke

Raiffeisen banka u svojoj ponudi od nedavno ima novo, unapređeno rešenje elektronskog bankarstvaRaiffeisenOnLine. Ova interaktivna aplikacija sa visokim bezbednosnim standardima je nastala kao rezultat želje Raiffeisen banka da odgovore na sve zahteve i sugestije dugogodišnjih korisnika.

Klijenti su sada u mogućnosti da sve svoje potrebe zadovolje besplatno, brzo, jednostavno i bezbedno uz ovaj redizajnirani servis elektronskog bankarstva, koji im je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, na bilo kojoj lokaciji na svetu.

Ono što novi RaiffeisenOnLine čini jednim od najnaprednijih rešenja na tržištu su brojne funkcionalnosti. Akcenat se stavlja na mogućnost pristupa portalu sa različitih internet pretraživača i operativnih sistema. Zatim, plaćanje računa je omogućeno u samo dva koraka i potpuno je besplatno.

Klijenti banke po prvi put mogu svoje prihode i rashode podeliti u odgovarajuće kategorije i u svakom trenutku imati jasniju sliku o svojim troškovima i na bazi toga mogu bolje planirati svoju potrošnju u budućnosti. Potom, tu su i atraktivno video uputstvo u okviru stranice portala koja ujedno sadrži osnovne usluge na jednom mestu, koje korisnici ove banke najčešće koriste, zatim menjačnica, trgovanje hartijama od vrednosti, aktuelne ponude, a sve uz potpuno nov vizuelni dizajn integrisan sa video i grafičkim prikazima.

Raiffeisen banka će i dalje unapređivati oblast elektronskog bankarstva kroz još naprednije funkcionalnosti, a na bazi iskustva i potreba korisnika nove RaiffeisenOnLine aplikacije.

2 thoughts on “Novi RaiffeisenOnLine servis za sve klijente Raiffeisen banke

Leave a Reply