Internet

Novi RaiffeisenOnLine servis

Raiffeisen banka u svojoj ponudi od nedavno ima novo, unapređeno rešenje elektronskog bankarstva – RaiffeisenOnLine. Ova interaktivna aplikacija sa visokim bezbednosnim standardima je nastala kao rezultat naše želje da odgovorimo na sve zahteve i sugestije naših dugogodišnjih korisnika.

Klijenti su sada u mogućnosti da sve svoje potrebe zadovolje besplatno, brzo, jednostavno i bezbedno uz ovaj redizajnirani servis elektronskog bankarstva, koji im je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, na bilo kojoj lokaciji na svetu.

Ono što novi RaiffeisenOnLine čini jednim od najnaprednijih rešenja na tržištu su brojne funkcionalnosti. Akcenat stavljamo na mogućnost pristupa portalu sa različitih internet pretraživača i operativnih sistema. Zatim, plaćanje računa je omogućeno u samo dva koraka i potpuno je besplatno. Klijenti banke po prvi put mogu svoje prihode i rashode podeliti u odgovarajuće kategorije i u svakom trenutku imati jasniju sliku o svojim troškovima i na bazi toga mogu bolje planirati svoju potrošnju u budućnosti. Potom, tu su i atraktivno video uputstvo u okviru stranice portala koja ujedno sadrži osnovne usluge na jednom mestu, koje naši korisnici najčešće koriste, zatim menjačnica, trgovanje hartijama od vrednosti, aktuelne ponude, a sve uz potpuno nov vizuelni dizajn integrisan sa video i grafičkim prikazima.

Raiffeisen banka će i dalje unapređivati oblast elektronskog bankarstva kroz još naprednije funkcionalnosti, a na bazi iskustva i potreba korisnika nove RaiffeisenOnLine aplikacije.

Raiffeisen banka a.d. je članica Raiffeisen Bank International-a, jedne od vodećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi. Poslovanje u Srbiji započela je 2001. godine, a sada svoje aktivnosti razvija u tri pravca: poslovanje sa stanovništvom, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo.

Leave a Reply