Internet

Novi regionalni Web portal za nekretnine i zaposlenja u građevinarstvu

Od 15. septembra Deltanet portal, koji već dve godine uspešno posluje na hrvatskom tržištu nekretnina, proširio je poslovanje na 14 zemalja južne, srednje i jugoistočne Evrope i time obuhvatio potencijalno tržište od 58 miliona korisnika.

Osim oglašavanja nekretnina obuhvaćeno je i oglašavanje zaposlenja u građevinarstvu, čime je postao i jedini specijalizovani portal za takvu vrstu zapošljavanja u regiji. Posebnost portala u odnosu na druge slične projekte je što je ovo prvi portal koji si postavlja cilj da pokrije celo tržište ovog dela Evrope u roku od 3 godine, u segmentu oglašavanja nekretnina i zaposlenja u građevinarstvu.

Par podataka o sistemu

* izrađena je sopstvena web-aplikacija u AJAX tehnologiji kojom korisnici mogu potpuno samostalno da unose i uređuju oglase te da imaju uvid u statističke podatke o posećenosti i primljenim upitima
* podržana je naplata usluga kreditnim karticama online i offline naplata novčanim nalogom, a unutar portala usluge se “naplaćuju” uz pomoć virtualne valute zvane DeltaCredits što korisnicima olakšava praćenje troškova
* oglasi se unose pomoću stručno kreiranih upitnika, kroz 212 opisnih stavki
* svaki oglas automatski se prevodi na 15 regionalnih i svetskih jezika
* kreirana je baza od 55.758 lokacija u 14 zemalja
* formirana je i prevedena baza od 173 zanimanja i stručnih sprema karakterističnih za građevinarstvo
* sistem zadovoljava sve norme propisane W3C standardom i prilagođen je za sve popularne Internet preglednike

Prednosti sistema za korisnike

Prednosti novog portala za prodavce nekretnina i stanodavc su daleko lakši plasman nekretnine i postizanje boljih uslova prodaje ili najma, jer oglas potencijalno dopire do višemilionskog tržišta. Agencijama za nekretnine sistem može da posluži kao alat za ažuriranje i organizaciju vlastite baze nekretnina.

Na delu za oglašavanje zaposlenja u građevinarstvu građevinske firme, kojima usled velikog rasta građevinskog sektora hronično nedostaje radne snage, sada su u prilici da lakše dođu do kvalitetnih kadrova i iz susednih zemalja. Istovremeno, centralizacijom ponude radnih mesta radnicima se olakšava mobilnost i nude veće mogućnosti u zapošljavanju.

Leave a Reply