metro
Internet

Novi sajt veleprodajnog lanca METRO Cash & Carry

Najveći veleprodajni lanac u Srbiji METRO Cash & Carry lansirao je novi internet sajt namenjen sadašnjim i budućim kupcima i svima kojima su potrebne informacije u vezi sa poslovanjem ove kompanije. Novi sajt METRO Cash & Carry karakteriše svež i moderan dizajn, a pretraga informacija krajnje je pojednostavljena.

Sajt METRO Cash & Carry Srbija postavljen je na adresi www.metro.rs i poseban je po tome što omogućava svakoj grupi kupaca (trgovcima, hotelijerima, vlasnicima restorana i kafića…) da se lako upoznaju sa proizvodima i uslugama koje su specifične za njihovu delatnost.

metro
Posetiocima sajta je omogućeno da samo jednim klikom saznaju sve o trenutnim najnižim i akcijskim cenama svih grupa proizvoda, kao i o novom asortimanu i uslugama.

Na novom sajtu nalaze se i detaljne informacije u vezi sa programima za unapređenje poslovanja malih trgovina i ugostitelja koje METRO Cash & Carry organizuje za svoje kupce.

Ljubitelji kuhinje moći će da se kroz multimedijalni magazin „Inspiracija“ upoznaju sa receptima i tehnikama pripreme jela i pića koje su za kupce METRO Cash & Carry pripremili najpoznatiji evropski kuvari. Magazin „Inspiracija“ dostupan je posetiocima sajta besplatno.

Leave a Reply