targo-telekom
Internet

Novi TARGO paketi – brzina interneta od 24 MB/sec za samo 1599 dinara

Od 1. juna u redovnoj ponudi telekomunikacionog optičkog operatera TARGO Telekom nalazi se šest novih, tri internet i tri internet+tv paketa, kao i paketi Pink i Arena sport kanala. Brzine su kreirane tako da se korisnicima obezbede najbolji uslovi i najveći kvalitet za pristupačnu cenu, dok su za postojeće korisnike pripremljena specijalna iznenađenja.

TARGO Telekom nastavlja da ostvaruje svoju viziju edukovanja tržišta, pružajući svim korisnicima nove mogućnosti. Novi internet i internet+tv paketi su kreirani tako da korisnicima obezbede najbolje uslove, najveći kvalitet i brzinu protoka interneta, uz cene koje su prilagođene trenutnoj krizi i kupovnoj moći stanovništva.

targo-telekom

Internet paket Net turbo sa protokom od 32 MB/sec za 1899 i internet+tv paket twin turbo za samo 2299 dinara je takav da u ovom trenutku nadilazi sve konkurentske pakete na tržištu. Sa protokom od 24 do 42 MB po sekundi, ovaj optički operater trenutno zauzima prvo mesto na domaćem tržištu.

„Novi paketi su odgovor na zahtev tržišta da se povećaju mogućnosti korisnika na internetu. Kombinovane cene za prvu i drugu godinu korisnicima nude mogućnost uštede, a da pritom kvalitet ostane isti. Naravno, nismo zaboravili ni svoje postojeće korisnike, za koje smo pripremili specijalno iznenađenje, kao deo aktuelne promocije novih NET i TWIN paketa.“ – izjavio je ovim povodom Uroš Urošević, direktor marketinga kompanije TARGO Telekom.

Kako bi svojim korisnicima pružio usluge vrhunskog kvaliteta ponude TV programa, Targo Telekom je od 1. maja uveo i novi paket svih Pinkovih kanala. Uz najsavremeniju optičku telekomunikacionu opremu preko koje distribuira najkvalitetniji televizijski signal na tržištu Srbije, Targo Telekom je jedan od malobrojnih operatera koji u osnovnom paketu nudi Arenu 1, 2, 3 i 4 i jedini provajder na tržištu koji u osnovnoj ponudi ima dva HD kanala Viasat Explorer&History, RTS HD kao i 3D kanal High TV.

 

TARGO Telekom, telekomunikacioni operator na domaćem tržištu, poseduje savremenu magistralnu optičku mrežu koja povezuje Srbiju sa zemljama u okruženju, kao i optičku kablovsku distributivnu mrežu poslednje generacije kojom se optičko vlakno dovodi u dom (FTTH – Fiber to the Home) ili kancelariju korisnika (FTTP – Fiber to the Premises).

One thought on “Novi TARGO paketi – brzina interneta od 24 MB/sec za samo 1599 dinara

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Ako postoje zicne, radijske i opticke (tele)komunikacije, onda su odgovarajuci operatori za zicne, radiske i opticke (tele)komuniacije, a ne operatori za (tele)komunikacije zicne, radijske i opticke, ili (tele)komunikacioni zicni, radiski i opticki operatori.

    Pohvalno je sto ovaj operator poseduje najsavremeniju “optičku telekomunikacionu opremu”, “magistralnu optičku (telekomunikacionu) mrežu” i “optičku kablovsku distributivnu mrežu” poslednje generacije.

Leave a Reply