Internet · Provajderi

Novi web sajt EUneta

Internet provajder EUnet je 10. marta  predstavio svoj novi sajt sa  novom  nacionalnom  adresom.  Sve to je učinjeno u okviru promovisanja novog nacionalnog srpskog .rs domena. Sve e-mail adrese i veb adrese  registrovane kod Euneta na bivšem nacionalnom .yu domenu biće i dalje u upotrebi najkasnije do 30. septembra 2009. godine.

EUnet je, kao i drugi ovlašćeni provajderi, 10. marta  počeo sa otvaranjem e-mail i veb adresa sa novim nacionalnim .rs domenom. Na serverima  EUneta ima oko 10.000 internet domena a veliki broj korisnika je već podneo zahtev za preregistraciju na .rs domen.

Novi veb sajt EUneta je redizajniran kako bi odgovorio potrebama sve većeg broja korisnika  i omogućio posetiocima da jednostavno i brzo pronađu potrebne informacije. Odmah na prvoj strani  korisnik ima kompletan pregled:  servisa razvrstanih u jedinstvene boje, najposećenije linkove sajta i blok sa aktuelnim korporativnim vestima. Novi sajt je pogodan za svakodnevno ažuriranje jer je razvijen na CMS (Content Management System) platformi.

Za sve one koji žele da samostalno i bez troškova  naprave  svoju veb prezentaciju, EUnet preporučuje  da koriste program za izradu sajta  EUnet Site Bilder”. Do kraja marta, besplatnu registraciju  IN.RS domena imaće svako ko se odluči za  EUnet ADSL servis, a besplatan CO.RS   domen dobiće korisnici novog  EUnet  Biznis  paketa.

One thought on “Novi web sajt EUneta

  1. Milos Krneta

    Kao lep je, ali kada se malo udubim, dosta je konfuzan i boje nisu pratile osnovn logiku podele sajta. I SBB je u to vreme uradio redesign, ali mnogo uspešnije.

Leave a Reply