Društvene mreže · Internet

Novine na online društvenoj mreži Karike.com

Najpopularnija srpska društvena mreža Karike.com je dobila novi izgled. Novi dizajn je moderan, pregledan i urađen skladu sa opšte prihvaćenim standardima.

Stalno komuniciramo i osluškujemo potrebe i želje naših korisnika. Zaključili smo da se mnogima sviđa naš sajt ali da određen broj korisnika nije bio zadovoljan dizajnom sajta. Smatrali su da sajt nudi interesantne i zabavne sadržaje ali da je malo komplikovan a kao glavni razlog za to su navodili staromodni dizajn. Stalno težimo da pratimo svetske standarde i potrebe naših korisnika i kao logičan korak je urađen novi dizajn. Vredno smo radili na novom dizajnom poslednjih nekoliko meseci i anketirali različite korisnike. Po dobijenim povratnim odgovorima od naših korisnika, zadovoljstvo nam je da izjavimo da se velikoj većini sviđa novi dizajn, koji je najčešće okarakterisan kao „osvežajući“-izjavio je Dejan Bizinger, direktor društvene mreže Karike.com

Pored novog dizajna, u toku je zanimljiva akcija na sajtu po imenu „Postani zvezda“ gde korisnici u nekoliko koraka mogu da naprave „svoju“ naslovnu stranicu gde su oni predstavljeni kao najbolje ocenjeni korisnici sajta i predstavljeni na automatski generisanom baneru, a u kombinaciji sa njihovim neostvarenim željama kao što su muzička zvezda, miss sveta, dobitnik Oskara i takvu stranicu šalju svojim prijateljima i na taj način se promovišući na jedan nekonvencionalan i zabavan način. Autori najposećenije prve 3 stranice će biti u prilici da njihova slika i korisničko ime bude prikazana 10 miliona puta drugim korisnicima sajta i da postanu prave zvezde sajta.

Karike.com je društvena mreža gde je najviše zastupljena populacija od 15 do 27 godina. Ima preko 235.000 registrovanih korisnika i oko 2 miliona poseta mesečno. Spada među najpopularnije web sajtove u ex-YU regiji.

Leave a Reply