E-servisi · Internet

Novo internet bankarstvo u Findomestic banci

Asseco SEE u Srbiji, jedna od vodećih IT kompanija za izradu softvera u regioni jugoistočne Evrope, i Findomestic banka a.d. Beograd, članica BNP Paribas grupe, zaključile su ugovor o implementaciji iBank palete softverskih proizvoda za internet bankarstvo.

ASEBA iBank proizvodi kompanije Asseco SEE predstavljaju softverska rešenja koja omogućavaju internet bankarstvo za korporativne korisnike (OfficeBanking), kao i za građanstvo (Web2.0).

Implementacijom ovih rešenja, korporativnim korisnicima Findomestic banke će biti dostupno unapređeno rešenje OfficeBanking za elektronsko poslovanje koje pored standarnih operacija uplate, isplate, transfer novca, pregled stanja, nudi i dodatni funkcionalnosti kao što su online obnavljanje sertifikata, različiti nivoi hijerarhije potpisivanja, uvoz adresara komitenata, automatizacija procesa uvoza/izvoza iz aplikacije, itd.

Web 2.0 rešenje za retail klijente Banke i predstavlja iskorak napred kada su u pitanju bankarske WEB aplikacije na tržištu. Kroz različite nivoe komunikacije na relaciji banka – korisnik, notifikacije, mogućnosti plaćanja, podnošenja različitih zahteva ka banci u elektronskom obliku, klijentima je dostupan čitav niz dodatnih proizvoda i usluga.

Findomestic banka a.d. Beograd je članica kluba od 25 Banaka u Srbiji, koja koriste Asseco SEE elektronska rešenja. Prepoznavši sve prednosti, bezbednost, inovativnost i multifunkcionalnost novih ASEBA iBank servisa, Findomestic banka će dobiti mogućnost da značajno unapredi svoje usluge i servise koje nudi corporate i retail klijentima.

Leave a Reply