Internet

Novogodišnja akcija za kupce ADSL-a u Srbiji

Uz Telekom Srbije, ComTrade grupu i Intel, Microsoft učestvuje u akciji u kojoj potrošači u Srbiji dobijaju do sada neviđene popuste i poklone. Svako ko se odluči za jedan od četiri Telekomova ADSL paketa dobiće na poklon vaučer za kupovinu najmodernijeg ComTrade računara sa Intel procesorom i legalnim operativnim sistemom uz veliki popust i brojne pogodnosti. Vlasnici ovih računara dobiće licencirani Windows operativni sistem po ceni koju je Microsoft posebno prilagodio našem tržištu.

Ovom ponudom želimo da pomognemo našim građanima da se što pre uključe u digitalnu revoluciju koju donose moderni računari i Internet. Oni će ovim putem moći da nabave pouzdan računar sa legalnim softverom, a ono što mi želimo da im poručimo je da su samo uz legalan Windows zaštićeni od upada i pretnji koje dolaze sa Interneta. Sigurnosni mehanizmi koje smo ugradili u Windows Vistu pomoći će vam da zaštitite svoju decu od neprimerenih sadržaja i zlonamernih programa, glavnih pretnji koje donose Internet i globalne komunikacije. Takođe, ne treba zaboraviti ni na mehanizme koji štite vaš elektronski identitet prilikom kupovine preko Interneta. Ovako visokim nivoom zaštite ugrađenim u naše proizvode trudimo se da korišćenje računara i modernih tehnologija ne predstavlja izvor glavobolja, već uživanja“, kaže povodom početka ove akcije Dejan Cvetković, generalni direktor Microsofta u Srbiji.

Pored legalnog Windows operativnog sistema koji će biti instaliran na računare dostupne u ovoj akciji, Microsoft i ComTrade poklanjaju i četiri aktuelne kompjuterske igre. Povrh svega, Banca Intesa će pokloniti platnu karticu koja omogućuje kupovinu preko Interneta, sa 10 evra poklon bonusa.

Promotivna akcija je već počela i trajaće do 15. januara 2008. a zainteresovani za ovu jedinstvenu ponudu se mogu prijaviti na broj telefona 9813, putem Web lokacije www.telekomcentar.com ili u najbližem korisničkom servisu Telekoma Srbije.

Leave a Reply