Internet

Obaveštenje Telekom Srbija: Lažni cirkularni mail upućen korisnicima maila domena nadlanu.com

Manji broj korisnika mail sistema nadlanu.com juče je primio elektronsko pismo u kojem se od njih traži da u odgovoru dostave svoju lozinku zbog navodne nadogradnje njihovog mail naloga.

Telekom upozorava sve korisnike da se radi o pokušaju prevare na Internetu i da Telekom Srbija nikada od svojih korisnika ne traži lozinku njihovog korisničkog naloga, već upravo suprotno, obaveštava ih da lozinku drže u tajnosti zbog čuvanja privatnosti podataka.

Telekom Srbija stoga poziva korisnike mail sistema nadlanu.com da ne odgovaraju na ovu poruku i da na isti način postupe ukoliko ubuduće dobiju pismo slične sadržine. Lažno informativno pismo je upućeno sa adrese „Nadlanu internet service“.

Podsećaju se svi korisnici mail sistema nadlanu.com da ne otkrivaju lozinku svog korisničkog naloga. Mole se korisnici za razumevanje i Telekom ih  ujedno obaveštava da podaci koje imaju na svojim mail nalozima neće biti ugroženi, budući da Telekom Srbija posvećuje najveću pažnju bezbednosti podataka na Internetu, primenjujući sve dostupne sisteme zaštite.

Leave a Reply