Internet

Objavljen prvi WordPress plugin za sajt vizioshop.com – internet prodavnica za majice

Aleksandar Urošević, prijatelj sajta vizioshop.com, najveće internet prodavnice majica na ovim prostorima, odlučio je da napravi plugin – widget dodatak za sve sadašnje i buduće vlasnike blogova koji rade na WordPress platformi.

Plugin nudi mogućnost da se (nakon registracije u programu zarade VIZIOSHOP-a) zarađuje tako što će Vlasnik bloga na svom sajtu postaviti banner/reklamu za pojedine modele majica iz programa vizioshop.com sajta, i kada posetilac bloga preko te reklame i kupi majicu, vlasnik bloga dobija zaradu koja nije beznačajna.

Plugin “AU VIZIO” je tu da omogući generisanje banera, uz mogućnost rotiranog redosleda prikazivanja majica, preko prikaza slika za određeni tag/ključnu reč ili pak da prikaže statičan baner/sliku.

Upotreba je jednostavna i svodi se na upis/kopiranje podataka iz panela korisnika VIZIOshop-a u deo za podešavanje plugina.

Za sve ostale detalje posetite zvaničnu stranicu plugina i pročitajte uputstvo. Sve je detaljno opisano, ali su i autor kao i tim Vizioshop-a dostupni za sva pitanja.

Leave a Reply