Internet

Objavljena lista Grupe standarda za digitalno trgovanje

Britanski ABC 1. maja objavio je prvu listu 10 verifikovanih organizacija od strane Grupe standarda za digitalno trgovanje. Ričard Fon, predsednik IFABC komiteta svetske ABC federacije za web standarde, predsednik UK Joint Industry Committee za web standarde i izvršni direktor za komunikacije i inovacije ABC UK najavio je na New Media Revolution Samitu, u organizaciji ABC Srbija, formiranje Grupe standarda za digitalno trgovanje.

abc

Organizacije koje se nalaze na ovoj listi sada su verifikovane od strane ABC UK i imaju pravo da koriste i primenjuju u svojim aktivnostima Brand Safety kitemark. Na ovaj način one će demonstrirati da su sve njihove aktivnosti i procesi, kada je reč o oglašavanju na internetu, testirani i u skladu sa dogovorenim standardima.

ABC UK je prvi isporučilac ovih sertifikata koje je, u skladu sa predloženim Principima, odobrio Joint Industry Committee za web standarde u Velikoj Britaniji i Irskoj. Kao odobreni verifikacioni provajder, britanski ABC može nezavisno da proceni da li neka organizacija postupa u skladu sa postavljenim principima poslovanja. 

Leave a Reply