Događaji · Internet

Održana šesta Web::Strategija o društvenim mrežama

U Zagrebu je 20. novembra 2009. održana regionalna konferencija o internet marketingu kroz društvene medije pod nazivom “Web::Strategija 6 – Ritam društvenih valova” u organizaciji event management agencije Marketing odjel i organizacijskih pokrovitelja

Sa obzirom na tematiku, prijavio se veliki broj učesnika što je stvorilo dodatne organizacione zahteve na samoj konferenciji. Dobrim delom ovakvog interesa za temu su i profesionalci koji su govorili o svojim iskustva sa društvenim medijima u regiji – Gordana Buljan Flander, Goran Peuc, Robert Gelo, Vladimir Budija, Miroslav Varga, Tomislav Tipurić, Dejan Bizinger, Igor Škunca, Davor Runje, Aleksandra Đermanović, Gordan Orlić, kao i drugi učesnici panel rasprave.

Na Web::Strategiji 6 dodeljene su i Zlatne nagrade Web::Strategije u kategorijama Izvrsnost društvenog medija 2009 i Doprinos društvenim medijima 2009. Dobitnike Zlatnih nagrada predstavili su predstavnici ocenjivačkih odbora. U prvoj kategoriji nagrađen je projekat Ptičica.com, a u drugoj sama kompanija Pet minuta d.o.o. zbog projekta Shout’Em.

Ujedno, organizatori su najavili 7. konferenciju o webu koja će se održati u martu 2010. godine, dakle za nekih četiri meseca. Najavljena je tema o razvoju web aplikacija sa poslovnim i tehnološkim delom.

Leave a Reply