OFK Beograd
Internet

OFK Beograd promovisao novu web prodavnicu

OFK Beograd uveliko radi na jačanju pozicioniranosti i stvaranja pozitivnog imidža kluba. Tako i ovaj put na radost svih ljubitelja fudbala i navijača OFK Beograda promovisan je novi sajt http://shop.ofkbeograd.co.rs/.

Sajt sadrži brojne podatke koje korisnike zanimaju, pre svega proizvodi koji se mogu naći u butiku. Od zvaničnih dresova do rekvizita kluba i suvenira.

Ljubitelji fudbala mogu doći i do najpopularnijih proizvoda poput replika dresova BSK-a i OFK Beograda iz šestdesetih godina, ali i kapitalnog dela moonografije – vek Romantike.

“OFK Beograd je veliki klub koji zaslužuje jedan ovakav sajt koji će dopreti do najvećih ljubitelja fudbala, kao i klub koji radi na svom imidžu, pogotovo u vreme kada slavi 100 godina postojanja” – izjavio je Miodrag Krunić, tvorac ideje.

Miloš Bašić je sa klubom dosta proputovao zemalja: “Nije bilo mesta na kojem nismo bili, a da se nije tražio suvenir više ili dres više OFK Beograda. Od Rusije, do Turske, pa sve do Australije postavljali su nam identična pitanja, na koji način doći do proizvoda. Lepa stvar koju je klub uradio, pogotovo u trenutku kada je interesovanje za klubom konstantno raste.”

Mladen Popović, centarfor OFK Beograda je izneo još jednu činjenicu: “I kao navijač i kao fudbaler OFK Beograda, svestan sam koliko je ovo vađna stvar za sve nas, jer ovo definitivno ukrašava sliku o klubu, ali i doprinosi raznim korisnicima da dođu do proizvoda sa najdražim obeležjima.” Adresa interenet prodavnice je shop.ofkbeograd.co.rs

Leave a Reply